Verbinding maken..
Verbinding maken..
Verbinding maken..
Bedrijven
Samenwerken met het grootste burgerwacht platform van Nederland
Samenwerkingsmogelijkheden
Ik Waak biedt tal van samenwerkingsmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze softwarekoppeling, ook wel API ("Application Programming Interface") genoemd, kunt u uw product uitbreiden met tal van functionaliteiten die gebruik maken van de gevens die toegankelijk zijn via onze softwarekoppeling.

Zo kan uw product of dienst de laatste meldingen uit een bepaalde regio weergeven of zelfs (al dan niet automatisch) nieuwe meldingen versturen om buurtbewoners te waarschuwen. Daarnaast kunnen we eindgebruikers realtime op de hoogte houden van nieuwe meldingen via ons unieke notificatiesysteem.
Pers & media
Onze softwarekoppeling is uiterst geschikt voor de pers. Websites, kranten, TV-zenders en andere media kunnen kijkers en / of lezers gemakkelijk informeren door actuele informatie over de laatste meldingen weer te geven, zo koppelt u uw nieuwsitems aan de meest actuele databron.
Handhaving & beveiliging
Onze softwarekoppeling is daarnaast ook uiterst geschikt voor handhavingsdiensten en beveiligingsbedrijven. BOA's, beveiligers en overige handhavingsambtenaren kunnen via de koppeling inzicht krijgen in actuele meldingen uit een bepaalde regio. Daarnaast kunnen zij de hulp van burgers inschakelen wanneer dit noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld bij een vermissing of inbraakalarm, wel zo handig wanneer elke seconde telt. Ons unieke notificatiesysteem verstuurt meldingen direct naar onze gebruikers.
Buurtraad, verenigingen en promotie
Ik Waak kan op aanvraag promotiemateriaal leveren voor uw buurt. Met het promotiemateriaal kunt u buurtbewoners aansporen om lid te worden van het plaform. Het platform koppelt buurtbewoners automatisch aan elkaar op basis van hun thuislocatie. Hoe meer gebruikers er zich in uw buurt bevinden hoe makkelijker het wordt om elkaar te informeren.
Support
Onze softwarekoppeling levert data via het gestandaardiseerd gevensformaat JSON. Dit formaat is op eenvoudige wijze uit te lezen voor verdere verwerking. Alle functionaliteiten zijn uiteengezet in documentatie geschreven voor softwareontwikkelaars, deze documentatie is op aanvraag beschikbaar.
Contact
Geïntereseerd geraakt? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag vooruit om uw product te verbeteren met toegang to ons platform.

Bezoek onze contact pagina om contact met ons op te nemen.