Verbinding maken..
Verbinding maken..
Verbinding maken..
Adverteren
Bereik buurtbewoners via het grootste burgerwacht platform van Nederland
Doelgroep & bereik
U bepaalt welke bezoekers uw advertenties te zien krijgen door middel van een door u uitgekozen doelgroep. U kunt die doelgroep kiezen op basis van een geografische locatie en / of de activiteiten van gebruikers. U bepaalt uw advertentiekosten door middel van een vooraf ingekocht budget en u betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt of als deze wordt weergegeven.
Advertentietypen
U bepaalt welke advertentietypen u in uw advertentiecampange wenst te gebruiken om er voor te zorgen dat uw advertenties perfect aansluiten op uw huisstijl:

Direct starten
U kunt direct beginnen met het opzetten van een advertentiecampagne. Er zijn geen contracten voor de lange termijn. Om te beginnen koopt u een budget in, het laagst mogelijk in te stellen budget betreft € 50,00 (ex. BTW). Dit budget kan vervolgens gebruikt worden om advertentiecampagnes te starten.

De kosten van clicks en views die uw advertenties genereren wordt afgetrokken van het vooraf ingekochte budget tot en met de einddatum van uw advertentiecampagne of tot het moment dat uw budget is verbruikt, zo voorkomt u onverwachte kosten.
Contact opnemen
Geïntereseerd geraakt? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag vooruit om uw advertentiecampagne tot een succes te maken.

Bezoek onze contact pagina om contact met ons op te nemen.